Mona-Lisa Neagu

Senior Associate SĂVESCU & ASOCIAȚII, OC
mona-lisa.neagu@savescu.ro
0746658058


Mona-Lisa Neagu a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Relații Comerciale și Financiar-Bancare Interne și Internaționale (specializarea Contabilitatea afacerilor) din cadrul Universității Româno-Americane, apoi masterate în dreptul afacerilor și gestiunea și auditul afacerilor.

Mona-Lisa Neagu are o experiență avocațială relevantă în apărarea clienților acuzați de infracțiuni economice, infracțiuni de corupție, infracțiuni informatice ș.a., mai cu seamă în fața organelor de urmărire penală, inclusiv DNA și DIICOT.

De-a lungul activității sale profesionale, Mona-Lisa Neagu a dobândit experiență în privința contractelor complexe și grupurilor de contracte, dar a și gestionat situații dificile, litigioase, legate de pacte societare și negocieri. Deopotrivă, are o experiență bogată în fața instanțelor de judecată în litigii civile, comerciale și de contencios administrativ. Comunică foarte bine în limba engleză și colocvial în spaniolă și italiană.

Datorita experienței sale profesionale, a preocupărilor științifice (doctorat obținut la Academia de Poliție) și abilităților de comunicare, Mona-Lisa Neagu a fost invitată ca speaker în numeroase evenimente științifice.  Publică în mod constant articole științifice.

Mona este iubitoare de munte, mare și căței.

Mona-Lisa Neagu este activă și are o experiență bogată în dosare penale și de contencios administrativ, precum și în litigii născute din contracte.