Răzvan Crăciunaș

Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII
razvan.craciunas@savescu.ro
0752270481


Răzvan Crăciunaș s-a născut în Bucovina. Este puternic, pragmatic și implicat. A absolvit Facultatea de Drept a Universității din București; masterat Dreptul Uniunii Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității din București.

Răzvan Crăciunaș își desfășoară activitatea încă de la începutul activității sale avocațiale în cadrul SĂVESCU & ASOCIAȚII. S-a remarcat prin viziunea remarcabilă asupra litigiilor, găsirea și susținerea unor soluții juridice inovatoare în cauze penale, de contencios administrativ, comercial și dreptul muncii, precum și prin capacitatea de a gestiona situații dificile și complexe. El mânuiește cu ușurință instrumentele legale și conduce dosarele cu mână sigură.

Soliditatea pregătirii profesionale, forța abordării și limpezimea expresiei, calitățile excepționale dovedite, au fost elementele care au făcut ca activitatea în calitate de Managing Associate, încă din perioada stagiaturii, să fie urmată în mod firesc, prin devotament și abnegație, de obținerea poziției de Partner, Răzvan Crăciunaș devenind astfel un stâlp important al construcției avocațiale în cadrul SĂVESCU & ASOCIAȚII.

Răzvan Crăciunaș are o foarte bogată experiență în fața instanțelor judecătorești și parchetelor, unde a convins pentru soluții favorabile clienților, prin pregătirea minuțioasă a dosarelor și susținerea cu aplomb a cauzelor. De asemenea, publică articole de specialitate.

Ariile de practică în care Răzvan Crăciunaș este activ și are o experiență bogată sunt litigiile de drept penal și contencios administrativ, precum și litigiile comerciale, de dreptul muncii și de proprietate intelectuală.